Informeren, adviseren en procederen in het belastingrecht

Testimonials

Marcel Ruijs – Aandeelhouder en professional

Zowel zakelijk als privé heeft Henk mij van deskundig advies voorzien en echt geholpen. Zijn adviezen zijn altijd to-the-point en adequaat. Wat Henk tot een geweldig adviseur maakt is zijn drive en betrokkenheid om tot het beste resultaat te komen. Gecombineerd met integriteit en goed gevoel voor humor behoort Henk tot de beste in zijn vakgebied en is zijn dienstverlening wat mij betreft een absolute must voor bedrijven en zakelijke professionals.

Jan Kok – Makelaar

Henk is een adviseur die altijd meedenkt. Die de zaak altijd net vanuit een andere hoek bekijkt. Hij is iemand die je aan het denken zet. Hij stuurt je naar een oplossing die je niet had verwacht, maar die op langere termijn tot het beste resultaat leidt. Dat doet hij met een brede kennis van zaken en humor. Hij is soms zeer direct maar altijd met een knipoog.

Aad van Velsen – Transportondernemer en rallyrijder

Net als ik komt Henk uit de Weipoort in Zoeterwoude. Hij is een echte polderjongen. Je kan goed met hem sparren. Daarbij is hij direct en recht door zee als dat nodig is. Daar houden wij wel van: duidelijk zijn. Hij heeft ons bij de start van ons bedrijf geholpen om het fiscaal en juridisch vorm te geven. Dat was beter voor de risico’s. Vorig jaar heeft hij ons en onze zoon Michel geholpen met de bedrijfsopvolging. Dat moet je weloverwogen doen en dat is Henk wel toevertrouwd.
%d bloggers liken dit: